TANGSØ SKOLES STØTTEFORENING

Vi er en lille gruppe af lokale borgere fra Sydområdet i Lemvig kommune, som er gået sammen om at stifte en støtteforening for Tangsø skole i Bækmarksbro. Vi er en blandet gruppe, og ikke alle medlemmer har børn i skolen – altså er vi ikke kun en forældregruppe.

STØTTEFORENINGENS MEDLEMMER

Tine Lisby tlf. 22763168
Hanne Friis tlf. 61547279
Maria Louisa Frisch tlf. 20160676
Sussie Kristensen tlf. 28900948
Christina Serup tlf. 27324187

HVAD VIL VI
Støtteforeningen arbejder udelukkende med at samle midler ind, som skal bruges på skolens område. Som det første har vi fokus på, at få et stort udeområde gjort færdigt, samt nuværende legeplads renoveret. Dette til gavn for både skolens elever, men også områdets øvrige borgere, da der er offentlig adgang til skolens grund. Det drejer sig bl.a. om en grund skolen har fået af kommunen, som ligger bag ved skolen. Der er pt etableret en beachvolleybane, et bålhus, et hønsehus og nogle højbede. Der mangler dog fortsat borde/bænkesæt, beplantning bl.a. til en labyrint, udstyr til udekøkkenet, en klatrevæg, en stor rutchebane, en sandkasse, legehuse mv.

HVAD GØR VI
Vi arrangerer hvert år nogle arrangementer, rettet mod forskellige målgrupper. Overskuddet fra arrangementerne går til ovennævnte projekter. Derudover har vi salg af et ”års-bagde”, som alternativ til velkendte lodsedler. Man kan ikke vinde noget, men man køber en bagde/magnet til 50 kr. hvor overskuddet bidrager til Støtteforeningens arbejde. Sideløbende søger vi sponsorater og fonde.

HVORDAN KAN DU ELLER DIN VIRKSOMHED HJÆLPE
- OG HVAD FÅR DU SOM VIRKSOMHED TIL GENGÆLD

Sponsorater direkte til foreningen på 200 kr. -2499 kr.
Dit navn og logo vil være at finde på vores facebook side samt på skolens intranet  (internt net, som alle skolens forældre, lærer og personale har adgang til.) Vi vil løbende gøre opmærksom på de beløb vi modtager og de ting vi får købt.

Sponsorater direkte til foreningen på mere end 2500 kr.
Dit navn og logo vil være synligt via metalskilte på fx borde/bænkesættet ved bålhuset.

Man kan selvfølgelig også donere til en konkret ting eller emne der vedrører Tangsø skole, ligesom man kan donere eller sponsorere anonymt. (se kontakt oplysninger).

Støtteforeningen kan kontaktes og følges via vores facebookside eller per email til [email protected]
Støtteforeningens kontonr:  9589 – 0748770879 – Nordea.

Støtteforeningens kommende arrangementer kan bl.a. ses på lokale opslag, facebook og via app’en ”Min Landsby” (under kalenderfunktion.)